Hlavní obsah
Článek

Může mluvit o štěstí v neštěstí, že se jemu samotnému, ani nikomu jinému vlastně nic vážného nestalo! Jak Super.cz již informoval, na prvního máje v pražských Hrnčířích muž, jemuž policie následně naměřila promile alkoholu v dechu, nezvládl vytočit zatáčku a prý v nepřiměřené rychlosti to černým golfem napálil do bílého BMW modelky Dominiky Mesarošové (38). Redakce Super.cz našla místo nehody i auto viníka, který teď bude asi platit jako mourovatý!

Zatáčka, v níž k bouračce došlo, nepatří k nepřehledným, když je ale člověk pod vlivem alkoholu a třeba ještě jede nepřiměřenou rychlostí, může dojít i k tragédii. Tady to naštěstí odnesla jen auta (Mesarošová má mít jen povrchová zranění, o těch druhého účastníka nehody se zatím nic neví). Jak je vidět na snímcích, viníkově vozu při nárazu vyletěly oba přední airbagy a auto je prakticky na odpis. Vůz Mesarošové má být údajně na policejním parkovišti, rozsah škod na něm není vůbec znám.

Jak se nám podařilo zjistit z veřejně přístupných zdrojů, k včerejšímu dni vůz muže, který se narodil v roce 1970, se vší pravděpodobností nebyl pojištěný. Náklady na opravdu vozu Dominiky Mesarošové tak bude hradit garanční fond České kanceláře pojistitelů a ta pak bude vše vymáhat po viníkovi bez povinného ručení.

To je ale jen jedna z jeho starostí. Je totiž podezřelý z řízení pod vlivem návykové látky a z nedbalostního ublížení na zdraví. To ho v krajním případě může dostat až do vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám