Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec George Clooney (62) provedl ve svém losangeleském domě velké přestavby. Kvůli manželce Amal Alamuddin (46) si nechal v šatně zbudovat přehlídkové molo. To proto, aby si jeho krásná choť snáze mohla vybrat outfit. Britská advokátka proslula velkolepým šatníkem z dílen světových návrhářů.

„George se velmi aktivně účastní výběru jejího oblečení. Teď ji bude sledovat, jak si zkouší šaty, a řekne jí, jestli se mu to líbí, nebo naopak ne. Instaloval v šatně molo, obří zrcadla od země až ke stropu a speciální osvětlení. Amal se tak může vidět ze všech úhlů a také zjistí, jestli je oblečení průhledné,“ píše magazín Us Weekly.

Amal dostala novou šatnu s přehlídkovým molem k sedmatřicátým narozeninám, které oslavila letos 3. února. Na oslavu byl pozván také Clooneyho nejlepší přítel Rande Gerber.

„Měli jsme spolu s malou skupinou přátel večeři v Georgeově domě. Ona je pro něj dokonalá. Je chytrá a krásná, zajímá se o vše. Je opravdu chytrá, ale nikdy vás neztrapní, abyste se cítili hloupě,“ pochvaloval si Gerber, manžel Cindy Crawford.

Reklama

Další články

Načítám