Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou opravdu pořád zamilovaní jako puberťáci! Hvězda Ordinace v růžové zahradě Zlata Adamovská s manželem Petrem Štěpánkem se už dávno za svou lásku, která vznikla a prohloubila se při natáčení nováckého doktorského seriálu, nestydí a i na veřejnosti dávají jasně najevo, že k sobě patří. Tahle dvojice se rozhodla oslavit prodloužený víkend, který patří všem zamilovaným, romanticky v zahraničí.

„Na Letišti Václava Havla jsem potkal Zlatu Adamovskou (65) a Petra Štěpánka. Drželi se za ruce, švitořili, cukrovali, prostě se chovali jako opravdu zamilovaní. Byl na ně krásný pohled. Tihle dva svou lásku jen pro kamery nehrají, jsou v tom skutečně až po uši,“ svěřil se Super.cz svědek odletu dvojice za hranice všedních dnů.

Podle zpráv Super.cz se oba vydali na tři dny do Barcelony, kde se budou moci relativně inkognito věnovat jeden druhému. Pracovní povinnosti však volají, takže už v neděli se vracejí zpátky.

Je krásné vidět, že dvojice, kterou v soukromí v posledních letech nepotkalo nic dobrého (Štěpánkovi umřela manželka, Adamovská se kvůli údajné nevěře rozvedla s Radkem Johnem), si i ve zralém věku umí užívat života.

Reklama

Další články

Načítám