Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo se jen maličko vyzná ve světě šoubyznysu, musí mu být hned jasné, komu patří toto pihaté rameno. Vždy jej prozradí nepřehlédnutelné tetování věnované dnes již bývalému manželovi.

Ač to loni v červnu vypadalo, že vzpomínka na Antonia Banderase (54) bude z ramene Melanie Griffith (57) pryč ještě mnohem dřív, než rozvod nabyde své platnosti, ani dnes tomu tak není. Krátce po oznámení rozpadu manželství přitom herečka začala vytetované srdce se jménem Antonio zakrývat náplastí. Několikrát také navštívila kliniku, na níž jí měl být obrázek odstraněn laserem.

Nyní se však zdá, že na tento krok legendární Podnikavá dívka nikterak nespěchá. Alespoň podle snímků ze středečního odpoledne, kdy se Griffith pohybovala po centru Los Angeles ve sportovním oblečení a tetování bylo stále jasně zřetelné. Zároveň však na její paži byly vidět nerovnosti včetně dolíčku v kůži.

Zatímco Melanie je od rozchodu s Antoniem stále sama, její bývalý španělský protějšek je až po uši zamilovaný do o dvacet let mladší nizozemské investiční poradkyně Nicole Kimpel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám