Hlavní obsah
Článek

Jeho tělesné proporce jej předurčují ke ztvárňování určitého typu filmových postav, které si nějaké to kilo navíc žádají, jenže snímky z natáčení jeho posledního filmu naznačují, že Jonah Hill popustil uzdu svým chutím naplno a nadějný úbytek na váze ze začátku letošního roku je minulostí.

Hill, který exceloval například vedle Leonarda DiCapria ve Vlkovi z Wall Street, momentálně natáčí komedii Arms And The Dudes v kalifornském Burbanku. Snímky ze středy jasně poukazují na to, že má jednatřicetiletý herec zase co shazovat.

Jeho nejštíhlejším obdobím přitom byla druhá polovina roku 2011, kdy svou útlou postavou překvapil na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu při premiéře snímku Moneyball, kde hrál vedle Brada Pitta.

Postupná tělesná transformace věčného bojovníka s jo-jo efektem je znát i v průřezu jeho filmografií, která je na jeho mladý věk velice bohatá. Kromě zmiňovaných úspěšných trháků, za které byl navíc nominován za Oscara za vedlejší mužskou roli, jste jej mohli zaznamenat i v komedii Kopačky, Nespoutaném Djangovi či v akčním počinu 21 Jump Street.

Reklama

Další články

Načítám