Hlavní obsah
Článek

Herečku a zpěvačku Michaelu Sejnovou pravidelně vídáme v seriálu Doktoři z Počátků. Ovšem na křtu knihy o dobách totalitního režimu Bídníci.cz jsme ji skoro nepoznali. V rámci show se to tam totiž nehemžilo jen příslušníky VB a komunistickými pohlaváry, ale nechyběly ani lehké děvy. A právě do takového kostýmu organizátoři přiměli Míšu se obléknout.

"Opravdu jsem takhle nepřešla půlku Václaváku, ale převlékla jsem se až tady. A moc dobře se necítím," přiznala. V takovém modelu by se ovšem ztratila třeba večer ve známé ulici prodejných žen, v nedaleké Perlovce. "To mne, doufám, nikdy nepotká, taková kariéra. Budu se držet té svojí, tedy jestli to po dnešku ještě půjde. Věděla jsem, že budu v odvážném modelu, ale že budu vypadat až takhle, jsem tedy netušila," svěřila.

Na divadelních prknech ovšem už zkušenost s hraním lehčí děvy má. "Hraju ji v jedné komedii v Divadle Palace. Ale tam je to hodně dobře placená společnice, takže tam mám pravdu krásné šaty, sice také vyzývavé, ale chodím v opravdu dobrých hadrech," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám