Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová je jako jediná z vítězek nezadaná. Během příprav si užila románek s Leošem Marešem (47), který se ale už zase vrátil k Petře Faltýnové (45), a nyní je sama. "Nezměnilo se nic, stále jsem nezadaná," řekla Super.cz Kalousová.

Po vítězství jí od mužů přišlo mnoho zpráv, ona na ně ale nereaguje. "Přišlo několik set zpráv, ale mě to spíš už obtěžuje, otravuje mě to. Zájem mužů je fajn, ale vlezlost už ne. Dokonce jsem dostala zprávu, kdy mi kluk psal, jestli mu přispěju na motorku. Asi si myslí, že už mám hodně peněz. Jsem ale stále stejně chudá," usmívá se Andrea.

Ani od žádného slavného sportovce prý žádost o rande nepřišla. "Nepřišlo vůbec nic. Já si většinou ty zprávy ani nerozkliknu, nekoukám na fotku, takže vlastně nevím. Ale Ručínský s Nedvědem nepsali," směje se.

Řada Miss dostává nabídky na nahaté focení pro pánské časopisy. A ve hře jsou vždy tučné honoráře. Svlékla by se Kalousová za milióny? "Určitě bych do ničeho sprostého nešla. Nahota, akty jsou pro mě neúnosné. To fakt ne, to se mi nezdá," dodala královna krásy. A za jakou částku by byla ochotná odhodit svršky? "Na to by asi nikdo neměl, jsem fakt drahá," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám