Hlavní obsah
Článek

Může to vypadat, že Lucka jen leží u bazénů, ale opak je pravdou. I když při focení kampaně šperků Trollbeads Lucce plavky moc slušely, v současné době zařizuje druhý dětský pokoj a pracuje na podzimních projektech. „Je toho trochu víc, tak jsem zvědavá, jak to stihnu :)“ říká Lucka.

Pracuješ na něčem novém, nebo teď dáváš přednost rodině?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To se nevylučuje. Pracuji pořád a o rodinu se taky starám pořád. Žádný lelkování se nekoná. Připravuji spoustu věcí, ovšem mluvím o tom, co už hotové je. Na Duetech je přes 40 písniček a DVD Hittour je záznamem ze tří různých měst včetně O2 Areny v Praze. Spolupráce na kampani pro šperky Trollbeads je celoroční. A teď nás zase čeká práce na jiných lahůdkách.

Nosíš ráda šperky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ty od Trollbeads nosím často. Nejsou tak křehké, aby je Matyáš hned přetrhl, a přitom jsou elegantní. Navíc se mi líbí možnost těch nekonečných kombinací. Nejraději nosím takové krásné zelené z loňska. Připomínají mi barvu kočičích očí. Jsou decentní a vždy vám trochu připomenou období, kdy jste si je pořídila.

Máš ráda nějaký oblíbený kousek, přívěsek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybírám si hlavně podle barev. Červená a zelená vycházejí krásně na tmavém oblečení. Růžová vás zjemní a žlutá rozzáří.

Jak slavíš Den Matek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá oslava čehokoli je fajn. Ovšem na Den Matek často zapomínám. Děkuju za připomenutí! Přeji všem krásné jarní dny a nezapomeňte na své maminky.

Další články

Načítám