Hlavní obsah
Článek

Focení pro Playboy je všeobecně vnímáno jako prestižní záležitost. Rodiče obnažujících se dívek ale mnohdy prožívají zcela opačné pocity. Příležitost objevit se v pánském časopise před sedmi lety využila i Loredana Chivu, ale zaplatila za to krutou daň. Dnes pětadvacetiletá modelka poprvé promluvila o tom, že kvůli nahému focení přišla o milovaného otce.

Chivu se objevila v rumunské mutaci slavného magazínu ve svých osmnácti letech. Do té doby prý měla s otcem velmi blízký vztah a každý den byli ve spojení. To se však změnilo poté, co se mu vydání s jeho odhalenou dcerou dostalo do rukou.

„Přestal se mnou mluvit. Byl opravdu naštvaný. Myslela jsem, že ho to přejde, nikdy by mě nenapadlo, co udělá. Když zjistil, co jsem provedla, izoloval se ode mě i od zbytku rodiny,“ vzpomíná mladá žena.

Když se o pár měsíců chtěla s otcem usmířit, odhodlala se jej navštívit v jeho domě. Čekalo ji ale příšerné zděšení.

„Našla jsem ho viset na trámu v podkroví. Nikdy se z toho šoku nedostanu. Nezanechal ani žádný dopis na rozloučenou. Všichni říkali, že se nakonec už zdál být i docela veselý a bylo záhadou, proč něco takového udělal. I po tom čase je pro mne těžké o tom mluvit. Stále je to velmi bolestivé. Nikomu bych to nepřála. “ podělila se o své nejniternější tajemství Chivu.

Reklama

Další články

Načítám