Hlavní obsah
Článek

Dnes jsou to přesně čtyři roky, co se v Londýně uskutečnila svatba století: princ Williamem (41) si vzal dlouholetou partnerku Kate Middleton (42). A jelikož celá Velká Británie už nějaký čas netrpělivě očekává příchod dalšího královského potomka, k němuž musí dojít každým dnem, výročí se tak pochopitelně ocitlo na vedlejší koleji.

Vévodkyně z Cambridge má určitě nyní myšlenky úplně jinde, ale její choť si jistě vzpomene a do nemocnice St. Mary‘s své ženě kytičku přinese. Pokud by se navíc podařilo miminko přivést na svět dnes, radost by byla o to větší!

Vévodkyně totiž podle zahraničních serverů už téměř týden přenáší. Termín byl údajně stanoven na 23. duben. Britský Telegraph spekuloval už i o umělém vyvolání porodu. Catherine měla podstoupit několik vyšetření včetně ultrazvuku, aby se lékaři ujistili, že je s děťátkem vše v pořádku. V takovém případě prý maminka může porodit i o dva týdny později, než bylo původně uváděno.

Za uplynulé roky se však oběma hlavním aktérům pohádky, kterou začal psát sám život již před dvanácti lety, obrátil život vzhůru nohama. Z obyčejné holky z vyšší střední třídy se stala budoucí královna, která z Williama udělá již brzy dvojnásobného otce. Svým vřelým vystupováním a přístupem k 'poddaným' se navíc Catherine těší podobné popularitě jako kdysi princezna lidských srdcí Lady Diana.

Reklama

Další články

Načítám