Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že modelka Kateřina Průšová (40) začala fušovat do moderování, už jsme slyšeli. Protože ale zatím trénovala na akcích mimo Prahu, příležitost zhodnotit její výkon jsme měli až nyní. Na uvedení své knihy o kosmetice Ve jménu pleti si ji vybrala téměř devadesátiletá kosmetička, paní Inka.

"Úplně poprvé jsem v Praze nemoderovala, ale ty akce předtím nebyly pro média. Dnes to bylo trochu chaotické, trochu jsme se přeřvávali, protože mikrofon střídavě šel a nešel. Prostě dost hektické, ale snad to taková hrůza nebyla, ne?" ujišťovala se Katka.

"Moderování mě baví. Půl roku si mne připravovala jedna televize, kde to nakonec nedopadlo. Pár nabídek jsem dostala, ale ty mi nevyhovovaly. Ale už je to dva roky zpátky. Ale aspoň mě něco naučili. Jak říkám, baví mě to, snažím se, všechno je to o píli, cvičení. Člověk potřebuje víc těch akcí, aby získal praxi. Nepřijdete na první akci a nemluvíte spatra. Chce to čas, ale myslím, že to půjde," dodala Katka, která návštěvníky křtu knihy paní Inky pobavila, když je pozvala na krátké občerstvení, místo na malé.

S paní Inkou se Katka poznala, když ji v pětadvaceti potkaly velké potíže s pletí, z nichž ji dostala. "V pubertě mě akné minulo, ale o to horší to bylo pak. Děkovala jsem vizážistům a make-upu, že jsem vůbec mohla vyjít mezi lidi, zvlášť na molo. Měla jsem z make-upu na obličeji fasádu a nikdo to díky tomu nepoznal," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám