Hlavní obsah
Článek

Před pár měsíci se dcera zpěvačky Lindy Finkové a baviče Richarda Genzera (57), patnáctiletá Viktorie, rozhodla, že už dál nechce bydlet u maminky, a odstěhovala se k tátovi, že u něj bude mít větší volnost. Ale už je zase zpátky u mámy.

"Je zase u maminky, ale nechci to rozpatlávat. Jsme rodina a všechno je v pořádku. Za tatínkem může kdykoliv, stejně jako mohla za mnou. Jak jsem říkala na začátku, je to puberta a já jsem hodná maminka, která si počká. A jsou horší puberťácké výstřelky než nějaké odstěhování se," míní Linda.

Když se Viktorka vrátila domů, čekal ji nový pokojíček. "Je krásný. Chtěla ho už před dvěma lety a jenom jsme to doladili. Milan odvedl pořádný kus práce. Natíral asi třikrát zdi, protože byly růžové a dalo opravdu práci je vrátit k bílé barvě," popsala, jak se zapojil i její partner.

Viktorka zpívala v muzikálech, teď jsme ji ale dlouho nikde neviděli. "Už to moc dělat nechce. Nechci říct, že se stydí, prostě ji to nebaví a chce dělat jiné věci. Zuří, i když se mnou někam jde a fotí si ji. Ale to je asi taky věkem," uzavřela Finková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám