Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ztělesněná americká krása v podání Charlotte McKinney z Floridy se pánům asi nikdy neokouká. Nepochybně už je dávno odpuštěno i její nepříliš úspěšné působení v taneční soutěži Dancing With The Stars, která je nyní v USA v plném proudu. Charlotte učarovala i jednomu z nejslavnějších fotografů Terrymu Richardsonovi, s nímž před časem pracovala. Jednu malou, ale o to pikantnější, vzpomínku teď Terry vyvěsil i na svůj Instagram s popiskem ‚Mega kočka‘.

Třiadvacetiletá blondýnka je často nazývána nástupkyní Kate Upton, i když ta je ještě o rok mladší a má za sebou mimo jiné už dvě obálky plavkové edice Sports Illustrated a pár filmových rolí. To její krajanka, která otevřeně přiznala dyslexii a šikanu během období puberty, je pro změnu tváří amerického řetězce rychlého občerstvení Carl’s. Obě pak mají za sebou třeba kampaně pro značku Guess.

Na rozdíl od přehlídkového mola si na tanečním parketě v kramflecích jistá není. V aktuální dvacáté řadě zmiňované soutěže sice měla početný zástup fanoušků převážně z řad mužů, ale ani ten nestačil na její delší setrvání. Se svým tanečním partnerem Keem Motsepem vypadla hned jako druhá a skončila tak na předposledním jedenáctém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám