Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Paroubková byla před dvěma měsíci hospitalizována s krvácením do mozku. Nyní se poprvé objevila na párty. Nenechala si ujít představení nového thajského menu. Asijskou kuchyň miluje, ale dovolenou si musí ještě nějakou dobu odpustit. Kvůli nemoci má zakázáno létat.

"Fyzicky se cítím dobře, ale bývám hodně unavená. Je pro mě těžké se soustředit. Ještě to není v pořádku, lékaři říkají, abych tomu dala půl roku," řekla Super.cz Paroubková. "Mám zakázáno třeba létat, nemůžu ani podstupovat větší fyzickou námahu, do normálu se vracím pomalu. Je to pomalejší, než jsem doufala. Myslela jsem, že to bude hned, že za dva měsíce budu v pohodě. Mám prý ale počkat do konce léta," vysvětluje Petra.

Hodně jí pomáhá manžel, obzvlášť s dcerou. "Byla jsem tři týdny v nemocnici, staral se o dceru. Teď ji často vozí do školky a ze školky, pomáhal i předtím, teď to je větší pomoc. Naše dcera je velmi aktivní, dělá hodně sportů, tak s ní sportuje manžel, ten to s ní absolvuje," dodala Paroubková.

Reklama

Další články

Načítám