Hlavní obsah
Článek

O šestnáct let mladší přítel Venduly Svobodové (52) Josef Pizinger se nenechal zahanbit a po vzoru své partnerky také sundal tričko a ukázal, jak je na tom s břišními svaly. Vendula se zapojila do charitativního projektu Pekáč buchet, jehož výtěžek poputuje nadaci Kapka naděje. Všichni, kdo přijmou výzvu, mají tři měsíce na to, aby si vytrénovali pořádné břišní svaly.

"Mám dole asi šest nebo sedm kilo. Mám teď velikost třicet čtyři. Asi jsem takovou měla naposledy na gymplu," řekla Super.cz Vendula, která chce mít po třech měsících viditelné výsledky, a proto s kamarádkou Markétou chodí cvičit každý den.

To Pepa to má jednodušší. Je velký sportovec, v posilovně je jako doma, takže s pekáčem buchet mít problém nebude. Už proto, že ho má i v současné době. S humorem sobě vlastním ale ukázal břicho pořádně vyvalené. Prý abychom se měli na co těšit.

Do akce Pekáč buchet 2015 se zapojují i další známé osobnosti. Výtěžek poputuje na oddělení popálenin Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. "Tento projekt je o sportu, pomoci a vůli. Pouze díky pevné vůli a disciplíně se tak vyrýsuje podstatná část naší umělecké scény. Jedním z cílů je zapojit do projektu co nejvíce lidí v České republice. Ti také mohou přijmout výzvu v projektu Pekáč buchet 2015 a sami se zúčastnit nebo přispět," dodala Vendula.

Reklama

Další články

Načítám