Hlavní obsah
Článek

Kultovní romantický film Hříšný tanec už patří do historie. Představitel hlavní mužské role je šest let v hereckém nebi, ale jeho filmová partnerka vypadá v 55 letech mnohem lépe, než ošklivé káčátko, které se po boku Patricka Swayzeho proměnilo v labuť.

Jennifer Grey je dnes téměř o tři desetiletí starší, ale její skutečný věk by odhadl málokdo. V letních květovaných šatech na ramínka totiž vypadala mnohem atraktivněji než v legendárním filmu, v němž v duchu 80. let nosila trvalou.

Herečka se v celé své kráse předvedla na premiéře očekávaného trháku Avengers: Age of Ultron, kam zavítala jako doprovod svého manžela Clarka Gregga, který se jako agent Coulson objevil v prvním díle komiksového trháku.

Hvězda Hříšného tance se za hereckého kolegu provdala v roce 2001. Pět měsíců po svatbě se jim narodila dcera Stella. Jennifer se stále objevuje před kamerou, ale v posledních letech žádný film, který by jí přinesl uznání, nenatočila. Mnohem větší úspěch zaznamenala v taneční soutěži Dancing with the Stars, kde se v roce 2010 stala vítězkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám