Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) sebou do divadla GoJa Music hall, kde zpívá v muzikálu Fantom opery, bere hodně často i svoji dceru Emily, která už příští rok půjde do školy. Zatím si ale užívá dětství a po vzoru maminky začala také zpívat.

My se s holkama potkali na holešovickém Výstavišti, kde i po skončení Matějské pouti zůstalo pár atrakcí, které si přišly, jako každý týden, vyzkoušet. "Je to skvělé, protože nemusíme nikam daleko a já vystupuji poměrně často. Jediná vycházka mezi představeními bývá sem a Emilka tady se mnou hodně často bývá o víkendech na odpoledních představeních. Chodíme sem i s tatínkem," řekla nám partnerka producenta muzikálu Františka Janečka (79).

Zvláště na autodromu to Emilce šlo tak, že se ujala řízení místo maminky. "Už jen čekám, až jí bude osmnáct, aby mě vozila autem, a já si budu moct dát v klidu dvojku," smála se Tereza. A koupí jí už v patnácti skútr? "Myslím, že já ne. Ona Emča je docela šikovná, tak si myslím, že si na něj vydělá sama," míní.

Malá Emily je po rodičích hudebně nadaná, výborně zpívá. "A zpívat chce, už čtvrtým rokem je v Kühnově dětském sboru, taky chodí do baletu a všechno jí jde výborně. Tak si říkám, že až bude nějaká role v muzikálu, nejlíp, když ho bude produkovat František, tak by to mohla zvládnout. Vím, že je to pro maminky náročné, ale proč bych jí měla bránit v kariéře a pořád se realizovat jenom já," míní Tereza, kterou spolu s dcerou uvidíme už v červnu v televizním přenosu koncertu pro nadaci Kapka naděje Venduly Svobodové, kde si zazpívají Tři oříšky pro Popelku.

Reklama

Další články

Načítám