Hlavní obsah
Článek

Usilovné cvičení se vyplácí a 1. vicemiss ČR z roku 2009 Lucie Smatanová (38) je stále vyhledávanější modelkou spodního prádla. Svoji dokonalou postavičku předvedla i v rámci módní show na Plese Prahy 1, kde se předváděly velmi provokativní kousky. Lucčin přítel pod pódiem nevypadal zrovna šťastně, když jeho vyvolenou ostatní pánové okukovali.

"S přítelem jsme tady byli už loni, kdy jsem také předváděla, ale nebylo to spodní prádlo. A letos je tady zase, aby mě ohlídal," smála se Lucie a tvrdila, že partner nežárlí, když se ukazuje před dalšími muži v takových kouscích. "Bere to jako součást mojí práce. Ne vždycky u toho ovšem může být tak jako tady," dodala.

Tvrdí také, že po podobných přehlídkách, když její partner není přítomen, nemravné návrhy nedostává. "Pánové jsou slušní, a tak dostávám jen ty slušné. Pozvání na kávu a tak. Pokud je to pracovní, tak to přijmu," krčila rameny.

Zatímco prádlo převáděla luxusní, co se týče plesových šatů, na přípravu trochu zapomněla. "Měla jsem si vypůjčit šaty, ale nestihla jsem to, takže jsem vytáhla ze skříně tyhle šaty, které jsem si kdysi koupila pro nouzovou příležitost. Ale snad nejsou tak špatné, ne?" nechala se ujistit kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám