Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) včera oslavila třicáté narozeniny, kterých se už několik týdnů dopředu značně děsila, protože si už prý připadá stará.

Soudě podle toho, jak vypadala coby rozverná dvacítka, se však třicítky obávat vůbec nemusela, protože jí evidentně velmi prospělo mateřství, které podtrhlo její ženské půvaby.

Oslavu třicítky si Agáta užila v rodinném kruhu. Popřát jí přišla nejen maminka Veronika Žilková (62), ale i jednadevadesátiletá babička Olga a sestra Kordulka. Od manžela Jakuba Prachaře (40) Agáta dostala nádhernou kytici rudých růží. Chybět samozřejmě nemohl ani její táta Jiří Hanych. Ten bude coby zkušený reklamní režisér společně s Agátou natáčet zbrusu nový videoklip, ve kterém prostořeká modelka poprvé odhalí své netušené pěvecké kvality.

"Zpívání byl vždycky můj sen. Možná jsem to mohla zkusit už ve dvaceti, ale to jsem na to neměla ty správné koule," řekla Super.cz nedávno Agáta, která videoklip, jenž se za pár dní začne točit, dostala od táty k narozeninám. Všichni se tak určitě mají na co těšit...

Reklama

Další články

Načítám