Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebudeme si nalhávat, že je herečka Jane Fonda až takovým přírodním úkazem, že by se jí i před osmdesátkou vyhýbaly příznaky stárnutí. Uznání si tak nezaslouží jen ona, ale i ti, kteří se na její úchvatné vizáži podílejí. V čele s jejím plastickým chirurgem se zlatýma rukama, který si evidentně umí poradit i se zrádnou kůží na krku, která většinou pravý věk prozradí.

Jak dobře víme, precizně odvedená práce není jistotou ani u plastických chirurgů celebrit. Jako příklad poslouží třeba Donatella Versace, Janice Dickinson, Jocelyn Wildenstein nebo maminka Sylvestera Stalloneho Jackie.

Dnes už téměř osmasedmdesátiletá filmová Barbarela sice nehýří svou přítomností jen tak někde, ale když už se na nějaké akci objeví, je její ozdobou. Nejinak tomu bylo i v pondělí, kdy se účastnila 42. ročníku udílení cen Chaplin v New Yorku. V síni Alice Tully v Lincolnově centru byl letos oceněný americký herec, režisér, producent a zakladatel filmového festivalu Sundance Robert Redford. Dvojnásobný držitel Oscara, který je ještě o rok starší než jeho gratulantka Fonda, přijal cenu za celoživotní přínos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám