Hlavní obsah
Článek

Tragicky zesnulou soulovou zpěvačku Amy Winehouse prý zabil smrtící koktejl heroinu, kokainu, extáze, ketaminu a dalších narkotik. Uvedl to magazín People. Kdyby neměla srdce zničené letitým užíváním drog, zpěvaččino tělo by prý nápor koktejlu vydrželo. Policie již navíc začala pátrat po ženě, která měla s Amy Winehouse (†27) trávit poslední dny jejího života a mohla s ní být také v okamžik jejího skonu.

Smrtící koktejl před dvěma lety zabil také krále popu Michaela Jacksona. V jeho případě však šlo o kombinaci prášků a nikoliv narkotik. To, že si Amy v pátek kupovala velké množství drog, potvrdilo několik svědků. Chtěla se snad Amy zabít nebo uklidnit bolest z rozchodu s přítelem Regem Travissem, který ji opustil, když selhala její květnová odvykací léčba?

Policie zatím spekulace médií odmítá s tím, že výsledky pitvy a toxikologických testů nakonec budou známy oficiálně až v pondělí. Svět dnes obletěly snímky s převozem mrtvého těla fenomenální zpěvačky z jejího domu do márnice.

Podle informací britského tisku byl z tohoto důvodu také zatím zrušen pohřeb, který by měl podle židovské tradice proběhnout do čtyřiadvaceti hodin po úmrtí. Rodina Winehouse vydala prozatím prohlášení, v němž uvádí, že přišla o milovanou dceru, sestru a neteř a žádá novináře o respektování jejího soukromí.

Amy Winehouse byla nalezená mrtvá ve svém domě v Londýně v sobotu odpoledne. Její matka již před třemi lety předpověděla, že pokud se sebou nezačne něco dělat, bude brzy mrtvá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám