Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Diváci oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě či Doktoři z Počátků asi vůbec netuší, že jejich šéfautorka Lucie Paulová, která má na starosti všechny dějové linky, je navíc nadanou básnířkou. A dokonce i pozoruhodnou modelkou.

Spolu s fotografkou Lenkou Hatašovou před časem vydala sbírku svých básní s názvem Paměť zrcadla, která je ilustrovaná jejími vlastními fotografickými akty. „Básně jsem psala odjakživa, ale čas k jejich vydání dozrál až teď. Navíc jsem měla možnost absolvovat nejobtížnější focení ve svém životě,“ vzpomíná matka pěti dětí.

„Snímky vznikaly v zimě, a často i v exteriéru, a jelikož jsem na nich nahá, bylo to velmi zajímavé. Jedna fotografie je dokonce jen otisk mého těla ve sněhové závěji,“ popisuje okolnosti vzniku fotek jejich aktérka.

„Zpočátku jsem se styděla, ale když jsem viděla finální podobu snímků, které Lenka počítačově upravila do mystické podoby, ostych jsem nakonec ztratila,“ dodává první dáma nejsledovanějších českých seriálů, která před časem absolvovala coby člen posádky závody plachetnic v Chorvatsku a navíc se chystá do Ugandy, kde podporuje jednu z rodin.

Reklama

Další články

Načítám