Hlavní obsah
Článek

Problémový herec Jeremy Jackson známý ze seriálu Pobřežní hlídka o sobě zase dává vědět. Poté, co ho v lednu vyhodili z reality show Big Brother kvůli obtěžování jedné ze soutěžících, má na krku ještě mnohem větší průšvih. V pronajatém domě, kde uspořádal párty, pobodal neznámého muže. Ten se jej podle jeho slov snažit okrást a mířil na něj zbraní. Bývalá dětská hvězda tak z kapsy vytáhla nůž, dotyčného bodla do břicha a z místa utekla.

Muže, kterého údajně útočník Jackson pořezal i na rukou, převezli do nemocnice. Policistům pak řekl, že na něj zaútočil Hobie z Pobřežní hlídky. Jacksona zatkla hlídka následující den ráno, když se vracel do pronajatého domu pro své věci.

Hercův právník klienta hájí tím, že jednal v sebeobraně a je nevinný. Po složení kauce 30 tisíc dolarů, v přepočtu více než tři čtvrtě miliónu korun, byl ještě téhož dne propuštěný z vazby.

Dnes 34letý Jeremy Jackson ztvárnil v Pobřežní hlídce v letech 1991-1999 syna Davida Hasselhoffa (záchranáře Mitche Buchannona), ale odešel kvůli četným problémům s drogami a alkoholem. Bojoval i se závislostí na steroidech.

Reklama

Další články

Načítám