Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věkem už to princezna není, ale rozhodně má stejnou postavu, jako když v rolích princezen začínala. Herečka Sabina Laurinová (52) si tak mohla na moderování pohádkového plesu Prahy 1, který uváděla spolu s princem ve výslužbě Janem Čenským (62), bez problémů obléknout pohádkové róby, aniž by působila jako matróna.

"Vedle Honzy jsem se cítila báječně, a i když jsme tady pracovně, byla jsem nadšená atmosférou. Připadala jsem si opravdu jako na nějakém zámku. I když ne jako princezna, královna nebo carevna, jak Honza říkal," smála se Sabina. "Pravda je, že džíny z doby, kdy mi bylo šestnáct, mi pořád bez problémů jsou a snad ještě chvíli budou. Až už mi nebudou, tak si pořídím větší," svěřila.

S třináctiletou dcerou Valentýnkou už si navzájem půjčují věci. "Zatím spíš ty volnější, třeba mikiny. Ale hlavně už se třesu o svoje boty, protože teď máme stejnou nohu. A o šminky samozřejmě. Ale já mám radost, když jí můžu radost udělat, a tak moc se o líčidla ani střevíčky nebojím. Dokonce neučím já ji, ale ona mne, jaké jsou momentálně trendy. Ale velké líčení jí nepovoluji. Jen řasy, když se jde do divadla. Zastávám názor, že všeho s mírou a že na to má ještě dost času," míní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám