Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Užíváte si slunečného počasí a rozkvetlé krajiny plnými doušky? Vychutnejte si toto nejkrásnější období v roce oblečena do outfitu inspirovaného nejnovějšími módními hity! U Cellbes naleznete pestrou nabídku kvalitního oblečení v široké škále velikostí, ze které si zaručeně vybere i ta nejnáročnější žena.

Nebojte se barev a vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vezměte si příklad z barvami hýřící přírody a vsaďte na výrazné svršky i vy! Začněte například u veselého a originálního topu s asymetrickým dolním lemem. Krom příjemného materiálu dozajista oceníte rovněž splývavý a volnější střih, který spolehlivě zamaskuje případná kila navíc v oblasti bříška. Neholdujete-li korálové barvě, nemusíte věšet hlavu. Top je pro vás připraven rovněž v černé nebo modré variantě. Rozjasněte den sobě i svému okolí!

Šaty, které nelze nemilovat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi jedny z nejkouzelnějších okamžiků by se určitě daly zařadit dny, kdy za doprovodu slunečného počasí mohou ženy poprvé po delší zimě vyrazit ven v sukni či šatech. Zvolte pro tuto příležitost například překrásné džínové šaty ležérního stylu, v nichž se budete cítit maximálně pohodlně. Tento trendy kousek si vás získá jak pro dokonalé detaily, tak pro slušivý projmutý střih.

Dopřejte si komfort a styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V anketě o nejoblíbenější druh svršku by se dozajista na stupni vítězů umístila tunika. A není se čemu divit. Vždyť právě ona lichotí ženám různých typů postav a napříč všemi generacemi. Představujeme vám bavlněný modrý kousek, ve kterém doslova zazáříte! Palec nahoru si tento skvost zaslouží především za propracovaný a korálky ozdobený dekolt. Buďte jedinečná a šik! Zaručujeme, že na vás spočine nejeden obdivný pohled.

Zakomponujte do své garderoby legíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte ta rána, kdy stojíte bezradně před skříní a nemůžete se rozhodnout, co si obléknout? Těmto problémům předejdete, budete-li mít ve skříni schované černé legíny! Vězte, že s nimi vytvoříte dokonalý outfit jako mávnutím kouzelného proutku. Stačí je zkombinovat s barevnou tunikou a originálními doplňky a můžete vyrazit. Cellbes vám přináší zvýhodněné balení, ve kterém najdete dva kusy legín různých barev. V tomto modelu se zajímavým šněrováním na lemu nohavic budete mít nožky jako laňka!

Na vlně něžnosti v dokonalém kardiganu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro období jara a léta představuje lehoučký kardigan volbu číslo jedna! Sáhněte například po tomto nadčasovém úpletu s efektním lemem. Můžete ho nosit při ruce na pracovních pochůzkách po městě a stejně tak ho přes sebe přehodit na romantické večeři při svíčkách. Pro jeho víceúčelové využití jej budete zkrátka zbožňovat! Kardigan na vás čeká ve třech barevných provedeních a navíc v široké škále velikostí.

Další články

Načítám