Hlavní obsah
Článek

Čtyřicetiletý Andrew Wardle z Manchesteru se prý vyspal s více než stovkou žen. A to i přesto, že mu mezi nohama chybí to, co tam má většina zdravých mužů – penis. O jeho příběhu vypráví dokument televize TLC s názvem Muž bez penisu (Man with no penis). Své tajemství vůbec poprvé vyzrazuje před kamerou také rodině a přátelům, kteří o tom dosud netušili.

Andrew Wardle má přítelkyni Fedru, žije s ní už několik let. A ta se může těšit na to, že bude mít její přítel konečně pyj. Bude plně funkční, lékaři ho vymodelují z kůže, cév a nervů odebraných z paže.

Přestože měl v posteli více než stovku žen, jen některé z nich zjistily, že nemá pyj. „Asi dvaceti procentům jsem řekl pravdu… Je to těžké vysvětlit nové přítelkyni, ale když jsem nějakou měl, brala to velmi hezky. Ale jednou jsem dostal také pěstí do obličeje, když jsem to dívce řekl,“ svěřil Andrew v pořadu This Morning.

Bez penisu žije od narození a tohle tajemství skrýval i před rodinou. „Bylo mi zle z toho, že to pořád skrývám,“ dodává Andrew, jehož cestu k novému pyji dokumentovala televize TLC po dvanáct měsíců.

Reklama

Další články

Načítám