Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdě Nikki Reed je teprve 26 let, ale už podruhé oblékla svatební šaty. Kráska ze ságy Twilight je ženou činu a do nového svazku se tak pustila záhy po zkrachovalém manželství.

Herci se zkušenostmi z upírských romancí toho mají nejspíš společného více, než účinkování v projektech stejného žánru. Rosalie z Twilight Iana Somerhaldera poznala teprve před deseti měsíci, krátce po rozvodu se zpěvákem Paulem McDonaldem. Stačilo jim ovšem pouhého půl roku, aby svou lásku potvrdili zásnubami. Atraktivní dvojice pochopitelně neotálela ani se svatbou, která přišla jen o tři měsíce později.

Damon z Upířích deníků se ženil poprvé, ale za sebou má tříletý vztah s kolegyní Ninou Dobrev, s níž stále účinkuje v populárním seriálu. Herec, jehož proslavily ponuré příběhy, pro svůj významný den překvapivě zvolil oblek světlé barvy a s Nikki, která oblékla šaty s odhalenými zády, tak vytvořil přímo pohádkový pár. Když svou novopečenou manželku nosil v náruči, mohlo se zdát, že hollywoodské hvězdy společně natáčejí nový romantický film.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám