Hlavní obsah
Článek

Téměř sedmnáct miliónů Američanů si v pátek večer nenechalo ujít exkluzivní televizní rozhovor moderátorky Diane Sawyer s Brucem Jennerem, olympijským vítězem a hlavou jedné z nejslavnějších rodin v zemi, o němž se poslední měsíce mluvilo téměř výhradně v souvislosti se změnou pohlaví.

Dnes pětašedesátiletý bývalý desetibojař ani jeho slavní příbuzní se k jeho záměrům stát se ženou dlouho nevyjadřovali, i když média přinášela informace z jiných zdrojů. Bruce Jenner byl donedávna manželem podnikatelky Kris Jenner. Zároveň je otcem modelek Kendall a Kylie Jenner a otčímem sester Kim, Kourtney a Khloé Kardashian. Přiznání nakonec Bruce učinil sám v rozsáhlém interview pořadu 20/20 pro stanici ABC.

„Můj mozek je víc ženský než mužský. Taková je moje duše. Život Bruce byla lež. ONA ale lží není. Už to tak dál nešlo,“ řekl Jenner poté, co otevřeně přiznal, že je z celé své podstaty ženou. Zároveň uvedl, že celý jeho dosavadní život byl přípravou na současnost, kdy se konečně odhodlal stát se tím, kým byl v hloubi duše vždy.

Legendární atlet, který v roce 1976 získal zlatou medaili v desetiboji na letních olympijských hrách v kanadském Montrealu, připustil, že byly momenty, kdy se mu na mysl draly i myšlenky na sebevraždu. Držet v sobě tu obrovskou tíhu, nesmět být sám sebou, mu způsobovalo velkou bolest.

Právě nadšené reakce nejen Jennerových nejbližších, ale i široké veřejnosti včetně nespočtu celebrit, jsou prý pro Bruce největším hnacím motorem. „Je teď nejšťastnější, co si jej pamatuji. Po odvysílání interview se mu hodně ulevilo. Je ohromený všemi těmi pozitivními ohlasy a mnohem uvolněnější a sebevědomější,“ prozradil zdroj z jeho okolí americkému magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám