Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovensko zná od pátečního večera svou novou Miss. Naše východní sousedy bude reprezentovat koncem roku i na celosvětovém klání Miss World dvacetiletá Lujza Straková z Banské Bystrice. O vítězce rozhodla odborná porota v čele s ředitelkou soutěže Karolínou Chomistekovou. Titul první vicemiss si odnesla Barbora Bakošová a druhou vicemiss se stala Petra Denková.

Vítězka, která po celý finálový večer soutěžila pod číslem jedna, patřila mezi nejvyšší dívky a zároveň už má bohaté zkušenosti s modelingem. Sebevědomí na pódiu při prezentaci večerní róby i při promenádě v plavkách jí jistě přihrály body, přesto prý porota ve svém verdiktu nebyla jednotná.

Po vyhlášení nechyběla ani pověstná slzička štěstí. „Stále mi to přijde jako sen, ale doufám, že to všechno bude super,“ reagovala na své prvenství favorizovaná dívka, která ustála i rozhovor s moderátorem Janem Krausem. S porotou se tentokrát shodovala i veřejnost, jelikož Lujza Straková si kromě cenné korunky odnesla díky hlasům diváků i titul Miss Sympatie.

Reklama

Další články

Načítám