Hlavní obsah
Článek

Daniela Šinkorová (51) na Plese Prahy 1 překvapila dvěma věcmi. První byly výrazně zesvětlené vlasy, takže nás napadlo, zda nechce jako moderátorka VIP zpráv potěšit diváky Ivany Gottové (48), aby jim světlovláska na obrazovce nechyběla. "Je to takový můj jarní pokus, ale taková jsem byla vždycky. Už jsem měla na hlavě všechno," vysvětlila Daniela.

A další téma bylo to, že ač se Daniela oblékla do bílého modelu, a je známo, že světlé barvy rozšiřují, působila tak hubeně, že už by stačila kosa přes rameno a mohla by hrát z fleku smrtku. "Už tři měsíce vážím stejně. Od doby, co jsem zhubla sedmnáct kilo. Snažím se to udržovat. A všude mám svaly," tvrdila nám herečka.

"Teď momentálně mám jarní detox, cvičím, hodně chodím venku po svých a přemýšlím, že si pořídím pejska, abych měla toho pohybu ještě víc," řekla nám. A v čem spočívá její jarní detox? "Začala jsem jíst lehčí stravu, úplně jsem vynechala alkohol a kávu, méně solím, jím jenom zeleninu a ovoce, jogurty a müsli a pak už nic. Ale to úplně stačí," myslí si.

"Ale toho salátu si dopřeju hodně, i velkou mísu, kde je celá hlávka salátu, paprika, avokádo, kukuřice nebo rajčata. Jen bych měla kořenit bílý pepřem, ale černý si neodpustím, i když je takový agresivnější. Ale tak vážně to neberu," popsala nám svůj jediný stravovací hřích Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám