Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř kompletní dámské osazenstvo klanu Kardashian-Jenner ve čtvrtek večer poctilo svou účastí akci značky Calvin Klein a její džínové kolekce, které je nově tváří Kendall Jenner (28). Ta byla také speciálním hostem a jak bylo patrné, přizvala celé široké příbuzenstvo. Tentokrát to ale nebyla ona, kdo na sebe strhnul největší pozornost, o smršť blesků fotoaparátů se postarala především její mladší sestra Kylie a také matka Kris.

Jediný, kdo tak na události konané v losangeleském Chateau Mormont scházel, byla věčně vytížená Kim Kardashian. Ta se momentálně nachází v Jeruzalémě i s manželem Kanyem Westem a dcerou North.

Na to, že nejstarší a nejmladší ženu z rodiny dělí 42 let, mají nápadně podobný vkus. Minišaty s koženými kozačkami nad kolena si přeci jen nedovolí každá dáma s šedesátkou na krku. To Kylie doplnila minimalistické kraťásky a top o černobílý blejzr Balmain v přepočtu za téměř šedesát tisíc korun. Další profesní úspěch Kendall šly nakonec dámy i s několika muži z rodiny oslavit do restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám