Hlavní obsah
Článek

Časy, kdy bývalá popová princezna připomínala zanedbanou ženu v domácnosti, jsou naštěstí definitivně pryč. Britney Spears (42) je opět ve formě a po dvou dětech si může dovolit vystupovat ve stejně dráždivých kostýmech jako na počátku své kariéry.

Zpěvačka, jejíž hudební dráha i váha jsou plné značných výkyvů, byla v posledních měsících často k vidění ve zpoceném triku, což přineslo své ovoce. Na fotografiích propagujících její kolekci spodního prádla se zdálo, že se grafici na jejím těle pořádně vyřádili, ale nejspíš s fotkami neměli tolik práce, jak se zdálo.

Britney se vrátila na pódium v Las Vegas, kde návštěvníky města hříchu pravidelně obšťastňuje svou show. Hudební hvězda se převedla v rajcovních kostýmech, které u ní byly v jejím „maminovském“ období zcela nemyslitelné. Britney však dokázala, že je velký dříč, a v těsných outfitech hrdě vystavuje své opětovně pevné tělo.

Silueta popové hvězdy je sice výrazně štíhlejší, ale Spears by to s příliš odvážným oblečením neměla přehánět. Nedávno totiž při natáčení videoklipu předvedla, jak může příliš těsný outfit její křivky zdeformovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám