Hlavní obsah
Článek

Krásu má ve tváři i v těle, ale také v příjmení a fanoušci za ní jdou jak slepice za zobáním! Přebornice v pózování v bikinách (profesionálně závodí v kategorii bikini fitness) Vlaďka Krásová sice ještě zdaleka kariéru nekončí, ale už teď se rozhlíží po svých nástupkyních. Mrkněte do fotogalerie na fotky pohledné, přírodou obdařené a vymakané Vlaďky, ale i mladých nadějných slečen!

Krásová se stala patronkou nového ročníku Miss Aerobic, jehož finále se bude konat 29. května v Praze. „Absolvovala jsem soustředění s finalistkami kategorie Miss Aerobic and Dance Junior, v které soutěží dívky od čtrnácti do sedmnácti let. Měly jsme spolu trénink v posilovně a pak jsme si povídaly o cvičení a správné výživě, na kterou se nesmí zapomínat,“ řekla nám Vlaďka. S dívkami se i vyfotila, takže můžeme vidět, že „Krásových“ v tomhle sportovním odvětví bude v nadcházejících letech opravdu hodně!

Vlaďku ještě čeká soustředění s účastnicemi nad osmadvacet let. Prý je zvědavá, jaký rozdíl bude v jejich otázkách a nebojí se ani jejich případné konkurence, pokud by se z některé z nich stala také profesionální závodnice v její disciplíně.

Reklama

Další články

Načítám