Hlavní obsah
Článek

Ruská modelka se po rozchodu s uhlazeným portugalským fotbalistou stala žádaným zbožím. Nejpohotověji zareagoval hollywoodský herec Bradley Cooper (49), který stejně jako ona letos ukončil dlouhodobý vztah.

Páreček, který se bude na obálkách magazínů opravdu vyjímat, byl společně spatřen v New Yoku, kam si Irina a Bradley společně vyrazili na Broadway na muzikál Hledání Země - Nezemě. Přítomnost dvou slavných celebrit návštěvníkům divadla pochopitelně neunikla, a tajné rande se tak stalo veřejnou záležitostí.

Zamilovaný páreček o svém vztahu mlčí, ale americká média tvrdí, že dostaveníčko v divadle nebylo prvním soukromým setkáním žádané modelky a obdivovaného herce.

Bradley Cooper, který byl nominován na Oscara za role ve filmech Terapie láskou, Špinavý trik a Americký sniper, se nedávno rozešel s modelkou Suki Waterhouse, s níž prožil dva roky. Irina Shayk počátkem letošního roku ukončila bouřlivý vztah s Cristianem Ronaldem, který byl jejím partnerem dokonce pět let. Bradley i Irina se svými protějšky plánovali svatbu, ale osud chtěl tomu, že se jejich životní cesty nakonec prolnuly.

Kdo tvoří nejkrásnější pár?
Bradley Cooper a Irina Shayk
71,8 %
Bradley Cooper a Suki Waterhouse
11,1 %
Irina Shayk a Cristiano Ronaldo
17,1 %
Celkem hlasovalo 7581 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám