Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se moderátorky a moderátoři TV Prima převlékali za hrdiny muzikálu Fantom opery, sympatická blondýnka Terezie Kašparovská vyfasovala přísnou učitelku baletu. Ze všech aktérů byla nejvíce k nepoznání, dokonce jsme se jí lekli.

Povídali jsme si na pódiu, kde byly dekorace hřbitova, takže nás napadla otázka, zda se Terezinu kolegovi Tomáši Hauptvogelovi, který leží v nemocnici po bouračce na motorce, nějak nepřitížilo? "Ne, daří se mu dobře. Mám zprávy od jeho přítelkyně Moniky, že se už staví. Bojuje, funguje, snaží se cvičit a myslím, že je na dobré cestě k uzdravení," řekla Super.cz.

Nicméně svoji přísnou postavu si Terezie užívala. "Byla jsem ráda, že nám tady v GoJa Music Hall umožnili tuhle zkušenost. Člověk se sám diví, co maskéři dokáží během tak krátké doby jen s líčidly a parukou. A když říkáte, že jste se mne lekli, začínám uvažovat, zda si to nenechám i na nedělní Partii," žertovala moderátorka.

Ta kdysi tmavé vlasy mívala. "To bylo někdy před patnácti lety, občas mi to připomenou fotografie. Jsem stejně spíš duší blondýna, tak u toho asi zůstanu. A třeba když vás zastaví policejní hlídka, je to i výhodnější," skončili jsme hovor ve veselém duchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám