Hlavní obsah
Článek

Vyhrála celosvětové finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look a toto vítězství ji katapultovalo na špičku světového modelingu. Aktuálně slovenskou krásku zaměstnávají spíše mateřské povinnosti, neboť má čtyřletého syna Matěje, ale jako o modelu je o ni stále zájem. Denisa se stala jednou z tváří známého českého klenotnického řetězce a vedle Kateřiny Sokolové (34), Silvie Jagošové, Kláry Vrtalové a Pauly Ďuríkové zapózovala v Evině rouše pro fotografa Braňa Šimončíka.

„Toto focení pro mě byla výzva. Je to pro mě jiný pocit fotit se nahá, když jsem matkou. Mám větší zodpovědnost. Byla jsem nervózní, ale vše dopadlo super,“ komentuje focení kampaně, ve které se v minulosti objevily třeba Simona Krainová (51) či Taťána Kuchařová (36).

Modelka ze stáje agentury Elite na chvíli modeling odsunula na vedlejší kolej kvůli mateřství a nyní díky kampani na šperky zažívá zářivý comeback. „Až bude Maťo větší, tak bych s ním chtěla vyrazit na delší dobu do New Yorku. Uvidíme, jestli se mi to podaří uskutečnit, bylo by to moc fajn,” říká Dvončová.

Kromě modelingu působí Dvončová taky v jedné slovenské eventové agentuře a moc ji to baví. Práci modelky prý ale jen tak neopustí a na důchod rozhodně nemyslí. „Já se uživím jako modelka i v šedesáti, to je v pohodě,” smála se slovenská kráska.

Reklama

Další články

Načítám