Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodské herečce Reese Witherspoon (48) roste v dceři konkurence. Slavné mamince, která stále vypadá jako teenagerka, však nebude snadné se vyrovnat.

Ava už hollywoodskou hvězdu, jejíž výška dosahuje pouhých 156 centimetrů, přerostla, takže je jen otázkou času, kdy se vydá ve stopách své matky. V jejích žilách navíc koluje herecká krev i po tatínkovi, jímž je Ryan Phillippe, takže o její budoucnosti je víceméně rozhodnuto. Reese Witherspoon však díky svým tělesným proporcím může stále hrát výrazně mladší postavy, takže se prozatím obejde bez nástupkyně.

Nejstarší z jejích tří potomků tak zatím plní roli chůvy. Ava je často k vidění nejen po boku jedenáctiletého Deacona, ale v náruči nosí malého Tennesseeho, jehož si Reese v roce 2013 pořídila se svým druhým manželem Jimem Tothem.

Dospívající dívka začíná experimentovat se svou vizáží a po růžovém období obarvila své vlasy nazeleno. Při rodinné procházce v Los Angeles se ukázalo, že Ava po mamince podědila ladné nožky, které Reese stále ráda vystavuje na odiv. Vzhledem k proporcím si tak herečka s dcerou mohou půjčovat oblečení. Obě si totiž oblíbily krátké šortky, v nichž vyniknou jejich tělesné přednosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám