Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Karel Voříšek (60) není žádný nudný patron, naopak je s ním docela legrace. To opět dokázal, když jsme se s ním setkali v divadle GoJa Music Hall, kde si byl společně s kolegyněmi ze zpravodajství vyzkoušet kostýmy z muzikálu Fantom opery, který se zde úspěšně uvádí od loňského září.

A jaký je Karlův vztah k převlékání se do kostýmů v rámci jakýchkoliv aktivit? "Vy jste minule také byli na tom večírku, kde jsem se převlékl za Madam Butterfly?" smál se Karel, jenž v GoJe nezvolil oblíbený ženský kostým, ale převlékl se za samotného Fantoma opery. "Myslím, že takový kostým, jako má moje kolegyně Klára Doležalová, který je tak rozměrný, že by se na něm daly vozit i děti a početné rodiny, by mi neslušel. Já jsem spokojený," dodal.

Z Karla jsme si dělali trochu legraci, jak mu kostým sedí, protože ve Fantomovi opery se střídají zpěváci Marian Vojtko (51) a Radim Schwab, což jsou pořádní chlapi, zatímco on vypadá spíš jako Fantůmek. "Mám na sobě Vojtkův kostým, nic mi ani nemuseli upravovat, a myslím, že mi to i docela sluší, tak mi neříkejte Fantůmku," bránil se.

Předtím, než se začalo fotit, dostal Voříšek příkaz, aby vylezl na pořádně vysokou střechu v rámci dekorace hřbitova. Trochu se zdráhal s tím, že trpí závratí. "Já to říkal schválně, to mám okoukané z cirkusu. Když chtějí upoutat pozornost na nějaké číslo, v němž jsou opravdu dobří, tak to napoprvé zkazí. Já tedy nechtěl padat z výšky, tak jsem to jen říkal. Zase tak velké závratě nemám. Ale musím říct, že daleko lépe se mi leze nahoru než dolů," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám