Hlavní obsah
Článek

Zpráva o sobotní smrti Amy Winehouse (†27), která je stále obestřená záhadou, obletěla svět a rozesmutněla všechny, kteří měli kontroverzní zpěvačku s mimořádným hlasem rádi. Nyní se objevily i záběry z převozu jejího těla z domu v londýnské čtvrti Camdem. Podívejte se na rozsáhlou fotogalerii.

V neděli by měla být provedena pitva, aby se potvrdilo či vyvrátilo, že zpěvačka s hlasem bohyně zemřela na předávkování drogami a prášky. A v souladu s židovskou vírou bude dnes ihned Amy pohřbena, pokud policie bude spokojena s výsledky vyšetřování a pozůstalým vydá její tělo.

Producent MTV Danny Panthaki uvedl, že jeho přítel policista, který dorazil na místo skonu zpěvačky mezi prvními, mu potvrdil, že se zpěvačka předávkovala extází. Jak uvedl Daily Mirror, policie zatím vyslýchá svědky, mezi nimi i bodyguarda Raye Grangeho, který mohl být jedním z těch, kdo Amy nalezl mrtvou.

Mezitím se vyrojily spekulace, že v den smrti Amy vcházel do jejího domu i bývalý přítel Reg Traviss. Ví snad o její smrti víc? A byl to on, kdo našel mrtvé tělo pětinásobné držitelky hudebních cen Grammy?

Den před smrtí se Amy viděla se svou matkou, která její smrt předpověděla již před třemi roky. "Navždy si budu pamatovat, jak mi říká: Miluju tě, maminko," sdělila novinářům uplakaná Janis Winehouse. Otec zpěvačky se o jejím sklonu dozvěděl v New Yorku. "Nemohu se nyní zhroutit, moje rodina mě potřebuje. Ale vracím se dalším letadlem zpět, abych mohl být s Amy. Jsem zničený, je to hrozný šok," uvedl Mitch Winehouse.

Soused Amy podle britských médií uslyšel z jejího domu kolem sobotní půl čtvrté hrozný pláč. Krátce na to na místo dorazily policejní a záchranné vozy.

Přátelé zpěvačky, kteří ji viděli v posledních dvou týdnech, uvedli, že Winehouse evidentně zmáčkla sebedestruktivní tlačítko, neboť se v poslední době v londýnské čtvrti Camden, v které žil, věnovala divokým alkoholickým dýchánkům, které její tělo nemohlo zkrátka zvládnout. "Posledních sedm dnů jejího života byl jeden velký flám. Většina z nás říkala, že tohle zkrátka nemůže přežít," uvedl jeden ze zpěvaččiných zdrcených přátel. Jiný zase uvedl, že pila jednu láhev vodky za druhou a s prášky, které k tomu užívala, se jednalo o smrtící kombinaci.

Před měsícem byl nucen management Winehouse nucen zrušit všechny její letošní koncerty a další závazky. Stalo se tak v návaznosti na opileckou ostudu při vystoupení v Bělehradě. Amy Winehouse se snažila ze své závislosti léčit, květnová hospitalizace na klinice však bohužel nezabrala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám