Hlavní obsah
Článek

Svou nejslavnější roli sice herečka Christina Applegate ztvárnila před více než 20 lety, ale s postavou Kelly Bundové je spojována dodnes. Ve 43 letech ovšem vypadá mnohem lépe než v době, kdy natáčela kultovní seriál Ženatý se závazky.

Díky oblíbenému sitkomu se z Christiny stala televizní hvězda, jejíž tvář diváci poznávají i po několika desetiletých. Komediální hvězda si ovšem prošla životními etapami, kdy jí do smíchu příliš nebylo. V roce 2008 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu, kvůli níž herečka podstoupila mastektomii, která jí zachránila život. Ve stejně době se navíc její bývalý partner Lee Grivas předávkoval drogami.

Christina ovšem všechny nesnáze překonala a v komediích pro rodinné publikum jako Alvin a Chipmunkové 2 či Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty opět potvrdila, že není herečkou jedné role. Na CinemaConu v Las Vegas, kde filmová studia prezentují připravované projekty, to Applegate tak slušelo, že bylo těžké uvěřit tomu, že Melounka poprvé ztvárnila už před 26 lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám