Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletá britská topmodelka a herečka Cara Delevingne (31) se světu svěřila s velkými city. Dostala prý od přítelkyně zpěvačky St Vincent kopačky, ona je do ní ale stále šíleně zamilovaná. Kráska se svěřila s emocemi na sociální síti a snaží se tak svou lásku získat zpět.

Cara začala se zpěvačkou, jejíž občanské jméno zní Annie Clark, žít v únoru tohoto roku. Minulý týden se v bulváru objevily zprávy o tom, že jejich vztah skřípe a že St Vincent se ho rozhodla ukončit. Delevingne na to teď reagovala slovy: „Jsem stále velmi zamilovaná.“

Modelka se před třemi roky vrhla na kariéru herečky a tak krom předvádění módy točí několik filmů, zrovna teď Jednotku sebevrahů. Její kamarádka tvrdí, že kvůli kariéře nemá na vztahy čas.

„Můžete říct, že je tento týden dost naštvaná a rozrušená. Je to možná ještě příliš brzy, ale je do té dívky neskutečně zamilovaná. Jsou silně propojeny. Ale Vincent si myslí, že je pořád na druhé koleji vedle Cařiny kariéry, a chtěla víc. Caru to šokovalo a zlomilo jí to srdce,“ uvedl zdroj blízký Delevingne.

Loni se s Carou rozešla americká herečka Michelle Rodriguez (45). Rozchod se St Vincent však prožívá intenzivněji, čemuž nasvědčují její emocionální výlevy na sociálních sítích. Na Instagramu vyvěsila kreslenou postavičku se smutným obličejem a srdcem a připsala k tomu: „Zase to bolí.“

Reklama

Další články

Načítám