Hlavní obsah
Článek

Zpráva, že Ivana Gottová (48) si dává neomezeně dlouhou pauzu v moderování VIP zpráv, ohromila snad všechny. Jak diváky, kteří jí fandí, tak ty, pro které byla trnem v oku. Ale ani lidé v televizní branži nechápou. Pozicí na Primě nedotknutelné manželky Karla Gotta neotřásla ani kritika, když začínala uvádět drby ze šoubyznysu, že nemít v občance příjmení Gottová, nikdy by takovou práci nedostala. Proč tedy nyní odchází? Podle našich zpráv nezvládla lavinu výčitek!

„Opravdu to byla Ivana, kdo podal žádost, aby mohla přerušit své působení na Primě. Rozhodně to není tak, že by ji vyhazovali a v zájmu slušnosti tvrdili něco jiného. Ivana zkrátka poslední dobou nezvládá tlak médií. První, co ji rozkolísalo, byla výhra ve výsměšné soutěži Zlatý David za videoklip k loňským narozeninám manžela. A když se teď ukázalo, že se stala jeho manažerkou a Gotta musel opustit bývalý tým, snesla se na ni taková vlna kritiky, že už to opravdu neustála. Potřebuje mít mediální klid, a tak se stahuje do ústraní,“ prozradil nám s děním u Gottů dobře obeznámený zdroj.

V muzikálu zatím pokračuje, jinak se prý chce věnovat hlavně rodině. A samozřejmě i starání se o pracovní záležitosti Mistra. Však také proto museli odejít Gottova manažerka a jeho dlouholetý tajemník.

Jak dlouho se bude dávat do pořádku, je zatím ve hvězdách. Třeba jí přes prázdniny otrne a po obrazovce se jí bude stýskat, takže na začátku školního roku se vrátí. Anebo také ne a někteří lidé budou spokojení, že je tam, kde by ji nejradši viděli: mimo zář reflektorů a záběry kamer…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám