Hlavní obsah
Článek

Aneta Vignerová (36) si vyrazila s přítelem Michalem Zemanem na mejdan, ale nepoučila se a opět si vzala kratičké šaty. Minule ji totiž Michal zvedl před objektivy do náruče, až se jí šaty vyhrnuly do nebetyčných výšin.

"Tyhle jsou o trošku delší a minule se hlavně nepočítalo s tím, že mne zvedne a všichni to přiletí fotit. A jak jsem byla akční a chtěla jsem, aby mě dal rychle dolů, tak jsem to neuhlídala. Nakonec jsem se tomu zasmála, ale nedívalo se mi dobře na fotky, kde jsem si připadala jako kobyla. Divím se, že mě vůbec unesl," řekla Super.cz.

Michal je očividně silný, i když si Aneta postěžovala na to, že skoro nic doma nejí a je hodně vybíravý. "Jí zdravě, takové ty věci, co mi moc nechutnají. Snažím se ho ošidit, tvrdím, že tam nějaké ingredience nejsou, ale on je pozná a dělá si na talíři hromádky. Nejradši má hodně vysušený kuřecí plátek," popsala nám, jak vypadá jejich stolování.

V thajské restauraci, kde jsme pár potkali, si sice Michal na svůj talířek trochu jídla naložil, ale většina ho tam i zůstala. "Zkouší nové věci, sushi si tady dal poprvé a nechutnalo mu. Vlastně ani nic dalšího. Já to po něm dojíždím, protože je mi toho jídla líto," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám