Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) je po operaci tříselné kýly. V nemocnici na pražské Homolce si poležel jediný den, a nyní už se dokonce vrátil do pracovního procesu. "Po operaci mě hned druhý den pustili a já teď nastoupil šest týdnů lehký a odpočinkový režim. Bude pro mě hodně těžké a náročné omezit pracovní tempo, na které jsem za ty desítky let zvyklý. Alespoň budu mít čas sledovat mistrovství světa v hokeji," řekl Martin, který už znovu hrál v Ypsilonce.

"Měl jsem sice už představení, ale ve hře Pánská šatna aneb Improvizace, kde pouze sedím u stolu a ani se nehnu, takže to je v pohodě. To ještě dám," vysvětluje Dejdar.

Operaci absolvoval jen pár dní po svém návratu z Ameriky, kde byl navštívit rodinu. Zanedlouho ho už čeká začátek zkoušení muzikálu Děti ráje, který bude mít premiéru v září v brněnském Bobycentru. I kvůli zkoušení byl objednán na operaci ihned po návratu z Miami.

"Mám hodně pracovních povinností, které teď jdou stranou. Naštěstí se v muzikálu Mýdlový princ alternuju se svým dlouholetým kamarádem Sagvanem Tofim, který za mě teď bude muset nějakou dobu zaskakovat. A začnu zkoušet i trošku později Děti ráje. Jeho vstřícnosti si vážím, takže až v příští sezoně zase začnu hrát se Sagim v HC Olympu hokej, budu na něj hodnej," dodal se smíchem Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám