Hlavní obsah
Článek

Konečně to má černé na bílém! Z Artura Štaidla (27) se stal oficiálně majitel vily po jeho tragicky zesnulé matce Ivetě Bartošové (†48). Ale jestli definitivně, to se teprve ukáže. Z výpisu z katastru nemovitostí se ukazuje, že je sice vlastníkem prokleté vily, ta je ale dál zatížena exekucemi!

Dědické řízení bylo ukončeno 23. března a Artur byl do katastru nemovitostí zapsán počátkem tohoto měsíce. Jenže… Jeho vlastnické právo je omezeno exekučním příkazem k prodeji nemovitosti, zástavním právem exekutorským i soudcovským (Iveta dlužila na pojištění a také splátky za dům), a navíc také smluvním (hypotéka). Pár dnů poté, co se stal majitelem, navíc přibyla na domě nová plomba kvůli dluhu Bartošové u banky, u níž právě měla na vilu hypotéku. Podle zpráv z katastru zastavil Artur Štaidl vilu jako záruku pro případ nesplacení dluhu, který na ní vznikl.

Z rodiny Štaidlů přišly informace, že se mladý Artur vily rozhodně vzdá. Dá se tedy předpokládat, že ji prodá, z výnosu zaplatí všechny dluhy, které na ní po matce zdědil, a zbytek, což může být v řádu několika miliónů, si ponechá. Zatím bydlí u otce Ladislava, a tak se mu takové slušné kapesné může víc než hodit.

Jak už je zvykem, proti rozhodnutí Artura zbavit se matčina „prokletého“ majetku protestuje Ivetin manžel Josef Rychtář (65). Podle něj si zpěvačka přála, aby její syn v domě bydlel, ten ale s ohledem na to, jaké hrůzy po celé dětství ve vile zažíval, o tom nechce logicky ani slyšet.

Reklama

Další články

Načítám