Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I takhle se na sebe dá strhnout pozornost... Podobně jako se před časem zviditelňoval na celebritách obávaný ukrajinský moderátor Vitalij Sedjuk, následovala jej méně násilným počinem i americká komička Amy Schumer. Třiatřicetiletá žena, kterou do úterního večera znali jen někteří američtí televizní diváci, se tak přes noc stala slavnou jen díky tomu, že se zřítila na červeném koberci v ten správný moment.

Blonďatá Amy dostala stejně jako Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) pozvánku na výroční galavečer časopisu Time do newyorského podniku Jazz v Lincolnově centru a šikovně využila situace. Na červeném koberci si vlezla před slavné manžele, kteří právě pózovali fotografům, a ‚zkolabovala‘ přímo před jejich zraky.

Svým komickým číslem ale pár známý jako Kimye vůbec nepobavila. Kysele se tvářil hlavně vždy seriózní a důležitý rapper. Už vůbec ho přitom nenapadlo ženě pomáhat zpátky na nohy. Raději chytil svou ženu za ruku a zdekovali se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám