Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Renée Zellweger si před půlrokem prošla drsnou kritikou na svůj změněný zevnějšek. Loni v říjnu se po delší době objevila na veřejnosti na předávání cen Elle Woman v Hollywoodu a mnozí herečku nemohli vůbec poznat. Filmová Bridget Jones pak v rozhovoru přiznala, jak je ráda, že ji lidé nepoznávají a proměnu odůvodnila jiným životním stylem. Ovšem na pondělním galavečeru One Starry Night to už zase byla ona, jen o poznání starší, než si ji pamatujeme.

Hvězda Deníků Bridget Jones, dramat Jediná správná věc a Návrat do Cold Mountain nebo muzikálu Chicago již tuto sobotu oslaví 46. narozeniny. Na charitativní událost pořádanou organizací ALS Association Golden West Chapter se dostavila v doprovodu svého přítele, hudebníka Doyla Bramhalla, od něhož se po celý večer téměř nehnula na krok.

Zellweger se nemoc ALS, na niž nedávno zemřel i bývalý český premiér Stanislav Gross, osobně dotýká. Propukla totiž i u publicistky Nanci Ryder, která je její blízkou přítelkyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám