Hlavní obsah
Článek

Porota dalšího ročníku SuperStar je kompletní. Nova postupně zveřejňovala jména Pavola Habery a Marty Jandové (49), která jsou již tradicí. K nim přibyl Ondřej Soukup (72), také veterán. Poslední člen, respektive členka je ale nováčkem a docela překvapivým. Je jí Klára Vytisková.

„Nabídku na porotcování beru jako výzvu. Těším se, že mi bude z výkonů některých zpěváků mrazit v zádech a že tento ročník SuperStar pošle do éteru nějakou zajímavou osobnost,“ říká ke své účasti zpěvačka známá z kapely Toxique či svého projektu jednoduše nazvaného Klara. Je ale Vytisková připravená také na velký mediální, především tedy bulvární zájem? S bulvárem totiž spolupracovala vždy jen v určitých mezích a nikterak hojně.

To Ondřej Soukup ví moc dobře, co čekat, je již zkušeným porotcem. „Do SuperStar jdu jako porotce po čtvrté a jako vždy se těším, že se podaří najít osobnost nejen skvěle nebo zajímavě zpívající, ale i mající charisma, schopnost upoutat diváka nebo posluchače, osobnost, která bude vzbuzovat emoce. A když dá Bůh, bude mít i skladatelský nebo textařský talent. Někdy se to povedlo, někdy méně. Jsem velmi zvědav, jestli se to podaří v SuperStar 2015.“

Uvidí se od podzimu.

Reklama

Další články

Načítám