Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro už je v plném proudu a na Slevozdroj.cz jsme pro vás připravili výběr těch nejlepších hitů se slevami až -70 %! Nepropásněte jedinečnou šanci nakoupit tyto časově omezené akční produkty s poštovným zdarma, zárukou 3 roky a 30 dny na vrácení! :-)

Tři kusy jeansových legín za 499 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi pohodlné, skvěle padnoucí a elastické legíny jeansového vzhledu. Díky své pružnosti se přizpůsobí každé postavě. Jeansové legíny jsou hitem, ve kterém zazáříte i vy! Tyto legíny jsou vhodné na procházku do města, víkendové nakupování či na odpolední kávičku s kamarádkou. Obléknout je můžete k dlouhému svetru nebo krátké bundě. Vždy budete ale vypadat famózně!

Stylová Slim-Fit košile za 399 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přišla vám pozvánka na večírek, do divadla nebo na ples a vy marně ve svém šatníku hledáte vhodnou elegantní pánskou košili? Nyní můžete takovým situacím snadno předejít. Luxusní pánské košile z naší nabídky nezradí v žádné situaci!

Hubnoucí legíny za 499 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme legíny, se kterými bude vaše cvičení ještě efektivnější. Díky neoprenové tkanině, která je měkká a lehká, je spalování 4x rychlejší. Konečně si užijete ten vítězný a radostný pocit ze svého cvičení. Pokud ovšem nejste vášnivá sportovkyně, můžete legíny nosit i běžně. Pomohou vám zpevnit pas, bříško i stehna!

Jarní svetřík za 249 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámský svetr s dlouhým rukávem v nadčasovém střihu, který je vhodný pro romantická setkání i sportovní vyžití. Svetr lze vybírat z 5 úžasně sytých barev.

Punčochy Zip Sox proti bolesti a otokům za 299 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celodenní stání nebo časté chození způsobuje velké bolesti nohou a otoky kotníků. S revolučními punčochami Zip Sox, které zrychlují krevní oběh, přichází úleva okamžitě a natrvalo! Revitalizují a uklidňují a pomáhají zabraňovat zadržování vody. Dny plné oteklých kotníků a bolestivých křečových žil jsou pryč. Zbavte se bolesti jednou provždy s kompresními punčochami Zip Sox!

Další články

Načítám