Hlavní obsah
Článek

Nejmladší syn hollywoodského herce a politika Arnolda Schwarzeneggera (76) Christopher (13) utrpěl při surfování na pláži v Malibu těžká zranění a jen zázrakem hrozivou nehodu přežil. Nyní je chlapec na jednotce intenzivní péče a jeho stav se pomalu zlepšuje.

O neštěstí, které se stalo v neděli 17. července, informovali chlapcovi rodiče. Jeho matka Maria Shriver sice svého manžela Arnolda, s nímž se právě rozvádí, nechce ani vidět, teď ale tráví společně celé dny u synova lůžka.

„Christopher měl před několika dny nehodu na pláži,“ oznámili Maria a Arnold ve společném prohlášení. „I když to byl velmi hrůzný týden, Christopher je obklopen svou rodinou a přáteli. Je to statečný chlapec a lékaři očekávají, že se zcela zotaví,“ napsali rodiče.

„Za celou rodinu chceme upřímně poděkovat záchranářům, plavčíkům, kteří tak pohotově zareagovali, stejně jako lékařům, sestrám, úrazové ambulanci a nemocničnímu personálu, který se o našeho syna stará,“ dodali rodiče, kteří zároveň poprosili o respektování soukromí Christophera i celé rodiny.

Co se vlastně v neděli stalo? To zpráva neuvádí, americký server TMZ.com ale napsal, že chlapec se vážně zranil, když jej při surfování u pláže v Malibu smetla obrovská vlna. Christopher utrpěl mnohačetné zlomeniny a selhaly mu plíce.

Zatímco Maria a Arnold bdí u synova lůžka, jeho starší sourozenci v pátek o svých obavách o bratra napsali na Twitter. „Děkuji všem za obavy a modlitby za mého malého bratra. Je to odolný malý kluk a daří se mu lépe! Modlete se za něj dál, prosím!“ napsala sestra Katherine (21).

Připojil se mladší Patrick (17): „Děkuji všem za vzkazy ohledně mého bratra. On je nejsilnější dítě, jaké jsem kdy viděl. Modlete se za něj!“ vyzval.

Maria a Arnold spolu mají čtyři děti – Christophera (13), Patricka (17), Christinu (19) a Katherine (21). Kromě nich má ještě Schwarzenegger nejméně jedno nemanželské dítě, Josepha (13), kvůli kterému se s ním Maria rozvádí. Syna počal se služebnou Mildred Baenou, která v domě Terminátora a jeho ženy ještě nedávno pracovala.

Reklama

Další články

Načítám